Bedrijfsstoelmassage

Wilt u uw personeel tussen het werken door een moment van ontspanning bieden? Dan is bedrijfsstoelmassage een goede oplossing. In ongeveer 15 minuten kan een stoelmassage bij u in het bedrijf een werknemer laten ontspannen, zodat deze hierna weer fris aan de slag kan. Mocht een van uw werknemers last hebben van een specifieke klacht, bijvoorbeeld een muisarm. Dan kan tijdens deze behandeling daar aandacht aan besteed worden.

Een bedrijfsstoelmassage heeft niet alleen voordelen voor uw werknemers, maar ook voor u als werkgever. Als uw werknemers gemasseerd worden kan dit namelijk resulteren in een betere gezondheid van uw werknemers. Als uw personeel gezonder is, betekend dit minder ziekteverzuim. Daarnaast geeft ontspannen en tevreden personeel een goed visitekaartje af bij (potentiële) klanten.

  • Verlaagd ziekteverzuim
  • Verbeterde motivatie van de werknemers
  • Betere werksfeer
  • Gerichte klachtenbehandeling
  • Meer ontspannen uitstraling naar de klant

Bedrijfsstoelmassage is een massage welke binnen het bedrijf gegeven wordt. Afhankelijk van de mogelijkheden in een aparte ruimte. De massage wordt gegeven op een stoel speciaal ontworpen voor massage. Hierdoor kan op een gemakkelijke manier de rug, schouders, het hoofd en de armen worden gemasseerd. Deze massage wordt door de kleding heen gegeven, het uittrekken van kleding is dus niet nodig. Een stoelmassage neemt per werknemer ongeveer 15-20 minuten in beslag.

Geïnteresseerd geworden in stoelmassages binnen uw bedrijf? Neem dan contact op met mij via telefoonnummer 0511-474321 of e-mailadres mattyvandervelde@hetnet.nl voor meer informatie.

Tarieven worden in overleg bepaald. Een offerte opvragen is dus altijd mogelijk.