Do-In trainingen

Do-In is een gemakkelijke en actieve manier om fitter en vitaler te worden. Tijdens de Do-In lessen worden oefeningen gedaan waarbij spieren over het hele lichaam voorzichtig gestrekt worden. Dit geeft je lichaam veel nieuwe energie zodat je beter in vel zit. De oefeningen zijn makkelijk te leren en goed uit te voeren voor iedereen. Of je nu wel of niet lenig bent.
 

shiatsu friesland matty

"Do-In is werken aan jezelf"

Van oorsprong is Do-In een Japanse bewegingsleer, bestaande uit strekoefeningen, ademhalingsoefeningen en zelfmassage (op basis van shiatsu-massage). De oefeningen zijn gericht op het verbeteren van kracht, lenigheid en lichaamsbewustwording. Aangezien Do-In gebaseerd is op de oosterse 'elementenleer' wordt hier ook kort tijd aan besteed. Op deze manier kom je er achter welke gedachte achter een oefening zit. Dit maakt je meer bewust van de signalen die je lichaam in het dagelijkse leven aan jou afgeeft.

Vaak wordt Do-In vergeleken met yoga aangezien er veel overeenkomsten zijn. Toch is Do-In minder meditatief en daardoor actiever dan Yoga. Ook worden de oefeningen vaak als gemakkelijker ervaren, dit maakt Do-In toegankelijk voor iedereen.

Do-in is geschikt voor iedereen die zich graag gezonder wil voelen en actief zijn of haar eigen lichaam in balans wil brengen.

Geïnteresseerd geworden in Do-In, kijk dan bij trainingsaanbod voor meer informatie over waar en wanneer Do-In lessen gegeven worden. De lessen worden in Feanwalden gegeven aan de Suderwei 8

in het kerkje, op donderdagavond om 18.30 en 19.45 uur. Opgeven kan via: mattyvandervelde@hetnet.nl of telefoon 0511-474321 of WhatsApp. naar 06-20633483