Do-In trainingen

In het voorjaar en najaar starten nieuwe Do-In lessen in Veenwouden. Deze worden gegeven op donderdagavond van 18:30 tot 19:30uur en 19:45 tot 20:45uur. Wil jij ook meedoen, neem dan snel contact met mij op om te kijken of er plaatsen beschikbaar zijn. Wil je graag op de hoogte blijven over de Do-In lessen geef dit dan door via een e-mail. Ik stuur je dan een melding wanneer de inschrijving opent.

Wil je eerst kijken of Do-In iets voor je is? Geef je dan op voor een proefles deze is € 11,00

Het is altijd mogelijk om in te stromen in een lessenserie die al begonnen is, mits er plaatsen beschikbaar zijn.

 

Hoe ziet een Do-In Yoga les eruit?

 

Do-In les is een gevarieerde les, elke week weer een verrassing. Een les bestaat uit energie oefeningen, balans oefeningen, strekkingen van de meridianen van de vijf elementen leer, je leerd shiatsu punten toe te passen, meditatief te lopen, er is aandacht voor de ademhaling, en verder doen we als afsluiting ontspanningsoefeningen. 

 

Bij sommige oefeningen gebruiken we hulpmiddelen zoals ballen, kloppers, en sjaals, kastanjes en knikkers. Kussentjes, fleece dekentjes en een mooie grote mat is voor iedereen aanwezig. Er speelt een rustgevend muziekje op de achtergrond, er wordt soms gebruik gemaakt van de klankschaal, of andere mooie geluiden, de zaal van het kerkje is sfeervol met veel kaarsjes en lekkere geuren.

Voor vragen of opgave kun je contact met mij opnemen via: mattyvandervelde@hetnet.nl of via telefoonnummer 0511-474321 of whatsapp naar 06-20633483

Eerst meer weten over Do-In, klik dan hier.