Zwangerschapsmassage


Een zwangerschapsmassage is een moment voor jou, als aanstaande moeder, om even helemaal verwend te worden en te ontspannen. Tijdens een zwangerschap is ontspanning erg belangrijk, zowel voor de aanstaande moeder als voor de baby. Wanneer je zwanger bent verandert er veel in je lichaam, daarom is het goed om in deze periode goed voor jezelf en de baby te zorgen.
Het is helemaal aan jou hoe deze massage wordt opgebouwd. Je kan er zelf voor kiezen hoe je wordt gemasseerd, dit kan liggend op een heerlijk zacht zwangerschapskussen met ruimte voor je buik, of zittend op de massagestoel of in zijligging op de massagetafel te worden gemasseerd. Het kussen is speciaal ontworpen voor zwangere vrouwen. De massagestoel is een stoel speciaal ontwikkeld om in zithouding op een comfortabele manier gemasseerd te worden. Op je rug op de massagetafel kun je een heerlijke hoofdmassage krijgen, of een massage voor vermoeide benen.

Het is jouw uurtje en jij beslist waar je wordt gemasseerd.

Deze massage wordt gegeven vanaf week 14 van de zwangerschap en de massage duurt ongeveer een uur.

Een zwangerschapsmassage kan gedeeltelijk of geheel vergoed worden bij jouw zorgverzekeraar. Dit is vaak bij een "Aanvullend Pakket." Om te kijken of dit voor jou geldt kun je het best contact met mij opnemen via de contactpagina.